RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: İstanbul Aslı ile serinleyecek

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

7/24/2007

İstanbul Aslı ile serinleyecek

Rock müziğin başarılı vokallerinden Aslı 9 Ağustos’ta İstanbullu hayranlarını karşısına çıkacak.
İstanbul Aslı ile serinleyecek
Türk rock müziğinin en başarılı besteci ve bayan vokallerinden Aslı, 3. stüdyo albümü “Söylediğim Şarkılarda Saklı” ile müzik listelerinin en başında yer aldı.

Kendi ayaklarının üzerinde durmasını bilen şehirli kadının hikayesini parçalarında anlatan Aslı, bu albümde gene melodik, daha sert, duygusal, kendine özgü…

Albümün ilk klip parçası “Dans Etmeye İhtiyacım Var” ile 7’den 70’e herkesin kendi parçalarını söylemesini sağlayan ASLI, resmi internet sitesi www.aslionline.com’da 2. klip parçası için oylama başlattı.

Albüm piyasaya çıktıktan sonra hiç durmadan konserler veren Aslı, Yaz boyunca devam eden konserler serisine bir yenisini daha ekliyor. Aslı, 9 Ağustos günü Beşiktaş Belediyesinin Abbas Ağa Parkında düzenleyeceği ücretsiz etkinlikler kapsamında sahne alacak.

Değişik vokal tekniği, tükenmek bilmeyen sahne enerjisi ve yıllardır değişmeyen gurup üyeleri ile Aslı, sıcağa teslim olan yaz günlerinde İstanbullu müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

0 BıdıBıdı: