RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Rock starlardan açıkhava müzikali

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

7/24/2007

Rock starlardan açıkhava müzikali

İddia ediyoruz rock müziğin starlarını bir daha böyle göremeyeceksiniz!
Rock starlardan açıkhava müzikali
Avea sponsorluğunda Hitt Production'un organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye Açıkhava Konserleri, bu yaz Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek bir rock müzikaline ev sahipliği yapacak.

Mimarlığını Nurcan Karaca'nın üstlendiği proje kapsamında 'Hair'den 'Jesus Christ Superstar'a, 'We Will Rock You'dan 'Aida'ya dünyaca ünlü rock müzikalleri 13 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Ünlüler geçidi gibi

Unutulmayan müzikallerin hafızalardan silinmeyen şarkılarını Türkiye'nin en tanınmış rockçıları Demir Demirkan, Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın ve Pamela seslendirecek.

Demet Evgar, Ayça Varlıer, Barış Berker, Onur Turan, Sitare Bilge gibi isimler ise oyunculuklarıyla müzikale renk katacak.

0 BıdıBıdı: