RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Rock’n Coke biletleri bitti bitiyor!

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

7/23/2007

Rock’n Coke biletleri bitti bitiyor!

Bu yıl beşinci yaşını kutlayan Rock’n Coke İstanbul için heyecanlı bekleyiş başladı.
Rock’n Coke biletleri bitti bitiyor!
Türkiye’nin en büyük açıkhava müzik etkinliğini kamp yaparak yaşamak isteyenler ise elini çabuk tutmalı: Kamp alanı biletleri hızla tükeniyor.

Coca-Cola tarafından düzenlenen Rock’n Coke İstanbul 2007 için heyecanlı geri sayım başladı. 31 Ağustos ve 1-2 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük açıkhava müzik etkinliğini Büyük Çekmece Gölü’nün kıyısında kamp yaparak yaşamak isteyenler elini çabuk tutmalı, çünkü kamp alanı biletleri tükenmek üzere.

Önceki senelerde gelen yoğun talep sonucu kapasitesi 10 bine çıkartılan kamp alanında kalacak festivalciler, dünyaca ünlü müzisyenleri izleme heyecanını doğayla iç içe olma coşkusu ile birlikte yaşayacak.

Biletix’ten temin edilebilen Rock’n Coke İstanbul biletlerinin (31 Ağustos 2007 tarihine kadar) tek gün fiyatı 70 YTL, kombine fiyatı 100 YTL, kombine+kamp fiyatı ise 125 YTL. Festivale katılmaya son anda karar verenler ise kapıda günlük biletleri 80 YTL, kombine biletleri 125 YTL, kombine+kamp biletlerini 150 YTL’ye alabilecek.

Ayrıca sahne önü biletleri The Smashing Pumpkins ve Franz Ferdinand için 50 YTL, Manic Street Preachers ve Chris Cornell için 30 YTL olacak.

31 Ağustos Cuma - Alternatif Sahne: Raining Pleasures, Dirty Soundsystem

01 Eylül Cumartesi - Ana Sahne: The Smashing Pumpkins, Chris Cornell, Teoman vs. Rashit, Within Temptation, Badly Drawn Boy, Gripin, Aslı

Alternatif Sahne: Erol Alkan, DJ Mehdi, Uffie & Feadz, Agentorange, Style-Ist, Kreş, Neon, Rumblefish, Üçnoktabir

02 Eylül Pazar - Ana Sahne: Franz Ferdinand, Manic Street Preachers, Pentagram, Özlem Tekin, Hayko Cepkin, Avid, 110

Alternatif Sahne: Mabbas, Filthy Dukes, Buraka Som Sistema, Digital Playground, Bedük, Ayben&Fairuz Derinbulut, Ayyuka

0 BıdıBıdı: