RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: rock'n coke istanbul 2007

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

7/24/2007

rock'n coke istanbul 2007

rock'n coke istanbul 2007
rock'n coke istanbul 2007
bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Rock'n coke istanbul festivalinin 2007 programı geçtiğimiz günlerde The Hall'da düzenlenen 5. yıl özel partisinde tanıtıldı.

geçtiğimiz yıllarda iki gün olarak düzenlenen festival bu yıl 31 Ağutos - 2 Eyül tarihleri arasında üç gün olarak düzenlenecek. (1)

festivalin ana sahnesinde The Smashing Pumpkins, Franz Ferdinand, Chris Cornell, Manic Street Preacher, Within Temptation, Pentagram, Rashit & Teoman, Özlem Tekin, Hayko Cepkin, Gripin, Aslı ve 100 performanslarını sergileyecekken alternatif sahne'de ise Mabbas, Erol Alkan, Mehdi, Style-Ist, Filthy Dukes, Uffie & Feadz, Buraka Som Sistema, Agentorange, Digital Playground, Popcorn, Bedük, Neon, Ayben & Fairuz Derinbulut, Rumblefish, Ayyuka ve Üçnoktabir sahne alacak.

kısıtlı sayıdaki sahne önü biletleri 31 mayıs 2007 tarihinde satışa çıkmış. satışa çıkan kısıtlı sayıdaki biletlerden The Smashing Pumpkins ve Franz Ferdinand için olanı 50 YTL, Chris Cornell ve Manic Street Preachers için olanı ise 30 YTL

fetsival hakkındaki detaylara buradan, biletler konusundaki detaylara ise buradan ulaşabilirsiniz.

Dip not:

(1) festivalin açılışı 31 Ağutos 2007 tarihinde yapılacaktır.

0 BıdıBıdı: