RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Türk RoCk MüZiĞi ArEnAsİnDa YeNi BiR ISiM : BaRiS KeSkİn

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

7/24/2007

Türk RoCk MüZiĞi ArEnAsİnDa YeNi BiR ISiM : BaRiS KeSkİn


Türk rock müziği arenasına iddialı bir giriş yapan Barış Keskin’in “Senin Olduğun Her Yer” albümü, Direc-t, Çilekeş, Kesmeşeker gibi gurupları müzikseverlerle buluşturan ON AİR MÜZİK etiketiyle yayınlandı. İlk albümünde yer alan tüm söz ve müzikler sanatçının kendisine; elektro gitarlar, bas gitar, klavye ve düzenlemeler ise Daniel Griladze tarafından yapıldı.
80’lerin minimalist rock etkilerinin hissedildiği albümde yer alan parçalarda 2000’li yılların elektronik ögeleride kullanıldı. Barış Keskin’in soft rock müzik anlayışı, Daniel Griladze’nin agresif, enerjik ve sert soundunun birleşiminden oluşan allbümün en büyük özelliği; gitarların 1 günde, düzenlemelerin ise 1 haftada yapılması. Albümün ilk klibi “Senin Olduğun Her Yer” isimli parçaya Daniel’in Üsküdar’da ki evinde Devrin Usta yönetmenliğinde, 1 günde yapılan çekimler sonucunda tamamlandı.

0 BıdıBıdı: