RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Garbage’dan toplama albüm :

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

8/04/2007

Garbage’dan toplama albüm :

Garbage yeni toplama albüm çalışması “Absolute Garbage”ı yayınladı. Absolute Garbage, çıkış tarihi en çok ertelenen Garbage albümü olma özelliğini de taşıyor. Ayrıca grubun son bir vedası niteliğinde de görülüyor.




Queer , Only Happy When It Rains , Stupid Girl , Milk, The World is Not Enough, Cherry Lips ve Shut Your Mouth gibi en iyi Garbage şarkılarından oluşan toplama albüm “Absolute Garbage” müzik marketlerdeki yerini almak üzere. “Bleed Like Me” albümü öncesi dağılma tehlikesi yaşayan Garbage, derleme albüm “Absolute Garbage”tan çıkan ilk single Dream TV’de videosunu sıklıkla izlediğimiz “Tell Me Where It Hurts”. Grubun bu albümü müzik çevrelerinde bir veda hazırlığı gibi görülüyor ve solist Shirley Manson’ın solo albüm çıkarma söylentieri de devam ediyor.

0 BıdıBıdı: