RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Deli grubu dağıldı (gitarist ve basçı gruptan ayrıldı)

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

8/07/2007

Deli grubu dağıldı (gitarist ve basçı gruptan ayrıldı)

Deli grubunda şok bir haber.

Deli grubunun gitarist ve basçısı gruptan ayrıldı. Deli grubunun kurulduğu andan itibaren grupta bulunanlardan şu anda sadece vokal kaldı. İlk kurulduktan sonra orjinal albüm çalışmalarında bateristi değiştiren grupta,şimdi ise gitarist ve basçı gruptan ayrılma kararı aldı. Deli ismi grubun ortak ismi olmasına rağmen gitarist ve basçı bu isimide bırakarak vokalin kullanmasına izin verdiler.Deli grubunun gitarist(Mehmet Alhas)'ın askere gitmesi ile konserlerde başka gitarisile birlikte çalışmaları daha sonralar gitaristin ayrılmasına sebep oldu. Basçının da grupta eski havanın kalmadığını ve bazı kişilerin ön plana çıktığı gerekçesi ile grubu bıraktığı söylenenler arasında. Mehmet (deli grubunun eski gitaristi) ile konuşurken ağzından birkaç cümle almayı başardım. İleride elektronik rock yapma gibi bir planları varmış. Türkiye'de bu tarz müziğin fazla yapılmadığı gerekçesi ile böyle bir karar aldığını söylediler. Barışarock festivalinde tamamen farklı bir Deli grubunu sahnede göreceğiz.

0 BıdıBıdı: