RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Hayko Cepkin Anadolu Yollarında

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

2/14/2008

Hayko Cepkin Anadolu Yollarında


Hayko Cepkin, sadece ilginç sahne şovları ve makyaj yapan, sert şarkılar söyleyerek müzik piyasasında esen rüzgârdan nasiplenen bir müzisyen portresi çizmiyor. Örneğin Türkiye'nin en iyi dövmecilerinden biri olan Ruhsel Usta'nın yanında çıraklık dönemi geçirirken "Ben müzik yapacağım" diyerek çok uzun ve maceralı bir yolculuğa çıktı. Yolun en başında opera söylemek gibi bir hayali olsa da (bu hayal hâlâ geçerli) Aylin Aslım, Demir Demirkan, Murat Kekilli, Moğollar, Koray Candemir, Öztürk gibi müzisyenlerle çalıştı. Kendi solo projesiyle 9. Roxy müzik günlerinde üçüncü olan rock alemin en sağlam sahne şovlarına sahip klavyecisidir. Ayrıca misal olarak "Söz Vermiş Şarkılar" albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi Giden Kimdi Kalan"ı Hayko Cepkin düzenlemiştir.

Yaptığı şarkılarda elektronik müzik ve rock külliyatını başarıyla harmanlayan Hayko Cepkin, müzik yolculuğuna şimdi Anadolu'nun tozlu yollarını da ekliyor. "Hayko Cepkin Live" adlı konserleriyle şubat ve mart ayları süresince bütün Anadolu'yu dolaşacak Cepkin'in güzergâhı şöyle: 22 Şubat İzmir, 23 Şubat Kütahya, 24 Şubat Uşak, 26 Şubat Muğla, 27 Şubat Afyon, 28 Şubat Eskişehir ve 29 Şubat Ankara. Bu konserlerin 25 ve 23 TL olarak belirlenen biletlerine Biletix gişelerinden ve biletix.com.tr'den ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için http://www.haykocepkin.com/ adresinde şöyle bir dolaşmak yeterli.

0 BıdıBıdı: