RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Badem’den 2008 albümü "S’onsuz"

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

1/05/2008

Badem’den 2008 albümü "S’onsuz"


Badem ikinci albümü Sonsuz’u yayınladı. İmkansız aşkı anlatan ve duygusal bir hava yaratan albümde Özlem Tekin ve İlhan Şeşen gibi şarkıcılarla yapılan düetler de yer alıyor.


Badem yeni albümü S'ONSUZ ‘da ilk albümde ağırlıklı olarak yer alan Karacaoğlan sözlerini sadece bir şarkıda kullanılıyor. Sert gitarların da yer aldığı albümde akustik tınılar ve üçlü vokal düzenlemeleri hala önemini koruyor. Söz ve bestelerin tamamına yakını, grubun prodüktörlüğünü de yapan, solist Mustafa Kemal Öztürk'e ait.Albümde "Geceyedir Küsmelerim" şarkısında İlhan Şeşen ile etkileyici bir düet yapılırken "Kalpsiz"adlı şarkıda Özlem Tekin’le işbirliği yapılmış. Albümden çıkan ilk video Kalpsiz Dream Tv’de de yayınlanmaya başladı.

0 BıdıBıdı: