RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: PatlicanFest başlıyor

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

1/07/2008

PatlicanFest başlıyor


Avea’nın gençlik platformu Patlican, 20-24 Ocak, 27-31 Ocak, 10-14 Şubat tarihleri arasında Uludağ’da düzenleyeceği PatlicanFest’te, partiler, konserler, yarışmalar ve daha bir çok etkinlikle üyelerine eğlenceli vakit geçirme imkanı sunuyor. Patlican üyelerine tur ücreti üzerinden yüzde 15 indirim imkanın yanı sıra festival boyunca yiyecek ve içeceklerde de özel indirimler sunuluyor. Her biri 4 gün sürecek etkinliklerde Gripin, Emre Aydın, Duman konser verecek. Festival ile ilgili tüm detaylı bilgiye patlican.com.tr ’den ulaşılabilir.

Patlican’a üye olmak için tek yapılması gereken, www.patlican.com.tr internet adresini ziyaret etmek ya da KAYIT yazıp boşluk bırakarak ad, soyad, plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyet bilgilerini 4362′ye SMS ile göndermek.

0 BıdıBıdı: