RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Işın Karaca "Undercover"

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

2/18/2008

Işın Karaca "Undercover"


Işın Karaca, geçen sezon büyük ilgi gören Undercover proje-konserlerine bu sezon da yine Balans'ta devam ediyor. Jazz, funk, soul ve pop parçalarından oluşan bir repertuvarla hayranlarının karşısına çıkacak olan Karaca, müzikseverlere yine çok özel bir gece yaşatmayı hedefliyor. 2.sezon için yepyeni bir repertuvar hazırlayan sanatçı, Undercover'a gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun.

Türkiye'nin en güçlü kadın vokallerinden olan Işın Karaca, bugüne kadar yayınladığı albümlerle pek çok başarıya imza attı. Balans'ta gerçekleşecek Undercover projesi aynı zamanda, Panik Atak grubundan ayrıldıktan sonra hiçbir yerde İngilizce şarkılar söylemeyen Karaca'nın bu yönünü tekrar izleyiciyle buluşturması anlamına da geliyor.

Işın Karaca hayranları bu keyifli deneyimi kaçırmamalı...

0 BıdıBıdı: