RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: HÜROCKFEST 2008

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

4/12/2008

HÜROCKFEST 2008


Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu tarafından düzenlenen HÜROCK FEST 2008, bu yıl Ankara içi ve dışından binlerce kişiye ev sahipliği yapacak.

Ankara`nın en büyük açık hava müzik etkinliklerinden HÜROCK FEST, yaşanan olumsuzluklar, iptaller, engelleme girişimleri vb gibi birçok badirenin ardından sağlamca çıkabilmeyi başarmıştır..

Dünya müzik piyasasında kendini kanıtlamış İngiltere`den ülkemize gelcek olan Anathema`nın yanında, 20 kişilik dev kadrosuyla Almanya`dan Haggard da bizlerle olacak. Bunun yanında ülkemize gelecek olan Amerikalı Wykked Wytch ve Ukraynalı Semargl ile unutulmaz anlar yaşayacağız. Türkiye ve özellikle Ankara müzik piyasasında yer etmiş olan TNK, Dreamtone, Tuşe, Nükleer Başlıklı Kız, Ruj, Hayalet Tren ve Djinn Stylo da bizlerle olacak.

Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu tarafından düzenlenen HÜROCK FEST 2008, bu yıl Ankara içi ve dışından binlerce kişiye ev sahipliği yapacak. Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampusü’nde yapılmasına izin verilmeyen festival, ANADOLU GÖSTERİ KONGRE MERKEZİ’nin içten katkıları ve desteği ile ANADOLU GÖSTERİ KONGRE MERKEZİ ÜST OTOPARK’ta gerçekleştirilecektir.

0 BıdıBıdı: