RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: 11-16 NİSAN : GEPGENÇFESTİVAL GELİYOR

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

4/12/2008

11-16 NİSAN : GEPGENÇFESTİVAL GELİYOR


İstanbul, önümüzdeki günlerde 20 ülkeden 10 bin gencin katılacağı Gepgençfestival adlı organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.Bu sene ikincisi düzenlenecek olan festivalin amacı; gençlerin sosyal yaşama olan katkılarının fazlalaştırılması, kamu ve sivil bölgeler arası diyalogların arttırılması olarak açıklandı.

Bu yılki ana teması "komşuluk" olan festivale Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Fas, Filistin, Gürcistan, İspanya, İtalya, İsveç, Güney Kore, Macaristan, Mısır, Polonya, Sırbistan, Slovenya, Ukrayna ve Yunanistan'dan gençler katılacak.Festivalde 11 Nisan günü Gayda İstanbul, Kırmızı Kart, Gripin ve Cümbüş Cemaat , 12 Nisan günü Gevende , Ayben/Feiruz Derinbulut, Yeni Türkü, 13 Nisan gününde ise Kreş, Kumm(Romanya), Sulukule Roman Orkestrası ve Baba Zula sahne alacak.Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi için : www.gepgencfestival.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu arada ROCKTURKA standına uğramadan geçmeyin. Çaylar bizden. ;)

0 BıdıBıdı: