RockTurka v2.0 | Online Rock Dergisi: Çilekeş ''KATİL DANS'' ile Dönüyor !

RT Haber Bölgesinde Haber aramak için yan kisimdaki arama kutucugunu kullanabilirsiniz.

Ayrica sizinde Paylasmak istediginiz Müzikle alakali haberler var ise Yukaridaki Haber ekle butonuna tiklayarak mail adresimize haber gönderip, yazınızı yayınlıyabiliyoruz

RT Haber bölgesinde Müzikle alakali her türlü konser,festival,etkinlik,albüm haberleri gibi her türlü müzik haberine ulasabilirsiniz.

4/12/2008

Çilekeş ''KATİL DANS'' ile Dönüyor !


İlk albümleri “Y.O.K.” ile Türk Rock müziğinin yükselişine bir basamak daha ekleyen Çilekeş,
2002 yılında başladığı misyonuna devam ediyor.

Prodüksüyonunu kendilerinin üstlendiği, müzikal prodüksüyonu Tarkan Gözübüyük tarafından gerçekleştirilen, resmi internet siteleri ve kendi plak şirketleri tarafından satışa sunulacak 2. albümleri 16 Nisan 2008’de piyasada. Düşünmeyenlerin, politikacıların, oy verenlerin, savaş çığırtkanlarının, televizyon karşısında uyutulanların kulağına kaçacak bir albümle geliyorlar.

“Katil Dans” herkesi “Bir Ses Yap”maya davet ediyor. Alışkanlıklarınızı değiştirin. “Katil Dans” ta çoktan seçmeli soru yok. Beyniniz, sadece kafanızın içini dolduran bir organ değildir, korkmadan özgürce kullanın!

Bu albüme tepkisiz kalamayacaksınız. Damarlarınızda hissedeceğiniz adrenaline hazır olun...

Katil Dans'ın çıkış şarkısı Akrep'i dinlemek için tıklayın.

1 BıdıBıdı:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle mükemmel albüm..ilk albüm kadar olmasa bile sonuçta çilekeş markası var..Adı yeter..Damarlarınızda hissedeceğiniz adrenaline hazır olun!!